Vendi zbog kuvanih majmuna mora da nosi minobacač sa sobom

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2012, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi zbog "kuvanih majmuna" mora da nosi minobacač sa sobom

Verujemo da vam naslov nema nikakvog smisla, ali to je zaista rekla Vendi u emisiji kod Ognjena Amidžića, povodom incidenta sa pijace.

Naime, gostujući kod Ognjena u emisiji "Amidži šou", Vendi je objasnila zbog čega je pre nekog vremena došlo do obračuna između nje i prodavačice jaja.

- Pijaca nije model uređenog sistema i na pijaci možemo da vidimo razne karikature. Ja sam eto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imala priliku da vidim jednog "kuvanog majmuna sa žutim brkovima" kako prodaje jaja jednoj pevačici - rekla je Vendi ali i dodala kako su joj novinari otvorili oči:

- Novinari su mi otkrili kome taj kuvani majmun nosi jaja.Takvih ima svuda oko nas, nose polutke, meso, jaja, i ja moram da se krećem sa retrovizorima i minobacačem - ispričala je Vendi.

Na sve ovo ni Ognjen nije ostao ravnodušan već poprilično šokiran sklopom rečenica i objašnjenjem pevačice.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.