Vendi sve vrti oko malog prsta

Izvor: Poznati.info, 24.Apr.2013, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi sve vrti oko malog prsta

Vendi je u kuću Velikog brata ušla kao zaštitnica Ave Karabatić, da bi kasnije pokušala da okrene ostale takmičare protiv nje. Taktika je uspela, jer je upravo Ava imala najviše glasova tokom ovonedeljnih nominacija.

Kada je ušla u kuću, Vendi je rekla Velikom bratu da je Ava u njoj probudila majčinski instinkt.

- Ona ima neiskvarenu dušu. Uroš nije za nju. Ja sam ovde ušla kao misionar i nadam se da će me Ava poslušati – govorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je pevačica pre dvadesetak dana.

Ava je bila oduševljena njenom podrškom, pa joj je nekoliko puta plakala na ramenu, što zbog Uroša, što zbog Željka. Starleta je potpuno pohisterisala kada je pomislila da će Vendi napustiti kuću, govoreći da samo njoj potpuno veruje.

Međutim, situacija se ubrzo preokrenula. Sada je Vendi predvodnik hajke na Avu, koja traje već danima.

- Od sada ću je zvati kvazilisac, a dolijala je tako što smo posle svih njenih maltretiranja shvatili da pokušava da nam proda iste fore iz prethodnih rialitija – istakla je Vendi, nakon što je shvatila da se Ava sve vreme folira.

Svakodnevnim insistiranjem na priči da je Ava „taktiku osmislila sa ocem prevarantom“, Vendi je oko sebe okupila istomišljenike, kojima se suprotstavio jedino Milić Vukašinović. Kao rezultat, Ava Karabatić je ove nedelje dobila čak deset glasova za nominaciju, a ona samo jedan.

Osim toga što veoma lukavo pokopava konkurente u igri, Vendi ima velike šanse da opstane u rialitiju i zahvaljujući legendarnim izjavama koje zabavljaju gledaoce, poput: „Kad mi grudi smetaju, ja ih priheftam“.

Obožavateljka „Velikog brata“, PR menadžerka Tatjana Vojtehovski, kaže za „Blic“ da joj se čini da Vendi voli da bude u centru pažnje.

- Ne znam kakva je privatno, ali u rialitiju je pokazala da ume da manipuliše ljudima. Namerno je pokušala da isprovocira Milića da je udari kako bi ga izbacili. Jeste načitana, ali ako se prati duže vreme, nije teško zaključiti da je sve to kopi-pejst – ističe Tatjana Vojtehovski.

Izvor: Blic.rs
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.