Vendi naplaćuje seks!

Izvor: S media, 14.Okt.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi naplaćuje seks!

Menadžer Siniša Đurđić tvrdi da Vesni Vukelić nije važno da li je u krevetu sa ženom ili muškarcem i da odavno naplaćuje svoje seksualne usluge.

Vesna Vukelić je nimfomanka! Prema tvrdnjama njenog bivšeg dečka i menadžera Siniše Đurđića, folkerka uživa u seksu ne samo s muškarcima, već i sa ženama, a ne libi se da dizanje nogu i unovči! U razgovoru za Kurir, nekadašnji partner friške stanovnice imanja u Lisoviću otkriva brojne pikanterije iz života žene sa kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je proveo punih šest godina.

- Vesna se ponašala vrlo problematično - ogovarala je svoje kolege, konzumirala alkohol, čak i narkotike... Ali, najviše mi je smetalo to što je bila u vezi sa izvesnom Jagodom iz Paraćina, koju je čak dovodila kod mene kući i predstavljala je kao svoju sluškinju! - započinje svoju priču Đurđić i bez predaha nastavlja:

Novi lezbo šou:Posle Tine Jelena se mazila sa Vendi!

- Njoj nije važno da li je u krevetu sa ženom ili muškarcem! Čak je spojila lepo i korisno, pa je počela da naplaćuje svoje usluge, tako da danas ima stalne mušterije u Čačku, Obrenovcu, Lazarevcu, Valjevu... Samo spremite novac i nije nikakav problem da spavate sa Vendi!

Svađe između Vendi i Zorane

Siniša je uveren da njeno intimiziranje sa Marjanom Rističevićem na Farmi nije slučajnost.

- Marjan je bio čest gost na stočnom vašaru u Rumi, na kome je Vendi isključivo radila u poslednje vreme. Često se i skidala, kako bi dobila što veći bakšiš - otkriva čovek koji, izgleda, veoma dobro poznaje pevačicine seksualne prohteve.

Ko zna, možda se gledaocima Farme posreći da uživo vide nešto od svega ovoga. Izvor: Kurir.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vendi naplaćuje seks?!

Izvor: Tracara.com, 14.Okt.2010

Bivši dečko Vesne Vukelić Vendi nema lepe reči za svoju nekadašnju devojku! Siniša Đurđić, bivši dečko i nekadašnji menadžer kontroverzne pevačice, izjavio je da je ona nimfomanka, biseksualka, te da naplaćuje svoje usluge!!! 'Vesna se ponašala vrlo problematično - ogovarala je svoje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.