Vendi je trudna!

Izvor: S media, 27.Okt.2010, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi je trudna!

Vendi je trudna! Zaista! I pitanje je dana kada će se poroditi….

Nije šala, ali prsata folk pevačica ima svoju imenjakinju u beogradskom zoo vrtu koja je u poodmakloj trudnoći.

Nije reč o kamili za koju je Zorana Pavić u direktnom TV prenosu obećala da će donirati ceo svoj nedeljni honorar, već o kravi frizijske rase za koju je pitanje dana kada će se oteliti!

- Zorana je verovatno u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tom magnovenju pobrkala vrste životinja, nije kamila, već krava koja se zove Vendi, i unuka je prve Vendi kojoj sam dao ime pre dosta godina, inspirisan njenom crnom bojom i bujnim vimenima. Davala je prvoklasno mleko, kao i njena unuka koja treba da se uskoro oteli. Inače, svi njeni ženski potomci su imali isto ime, Vendi – kaže za S Media portal Vuk Bojović, direktor beogradskog zoološkog vrta i dodaje da i pored sve dobre volje I lepog Zoraninog gesta neće pristati da uzme njen nedeljni honorar:

-Ne želim ga, jer nisam video krvavije zarađen novac, nikom nije bilo teže nego Zorani okruženoj svim onim gmazovima tamo. To što ona izdržava meri se s podvigom, niko joj nije pomogao kada je Vendi napala. Nikad sebi ne bi dozvolio da učestvujem u takvom rialitiju. Taktika? Kad bi ipak ušao, mislim da bih se stalno sprdao s njima, našao bi dva tri pogodna farmera i zezao ih da mi vreme brže prođe…

N. Grujić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorana poklonila ovonedeljni honorar zoo vrtu

Izvor: Svet, 28.Okt.2010, 11:29

Vuk Bojović, direktor Beogradskog zoo-vrta, kaže da je upoznat sa izjavom pop pevačice Zorane Pavić da će svoj ovonedeljni honorar iz "Farme" pokloniti ustanovi kojom on rukovodi, ali da je farmerka napravila grešku jer Vendi nije kamila, već krava! Povod za ovu izjavu bila je situacija kada je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.