Vendi: Svoju knjigu pišem sama

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi: Svoju knjigu pišem sama

Vesna Vukelić Vendi (43) odavno je privela kraju pisanje svog književnog prvenca. Ali, stalno nešto dorađuje, prerađuje, briše, piše. Kako kaže, kad bi se ona pitala, knjiga bi bila ogromna, ali po savetu izdavača, pokušava da je svede na što manji broj strana.

- Mora čovek danas da bude praktičan jer ljudi danas neće da čitaju previše. Živi se brzo i sve mora da bude kratko, pitko i lako. Ovo će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti vrhunac moje karijere - kaže Vendi, koja je pročitala sve ono što su poslednjih godina pisale javne ličnosti.

- Neću da ocenjujem, procenjujem, kritikujem jer svačiji trud i rad su za pohvalu, pa ma kakav krajnji rezultat bio. Mada, mnogi nisu pisali dela ispod kojih su se potpisali. Ne znam ko se krije iza njih, iza paravana, pa mi nije jasno čiji trud treba ocenjivati. Za razliku od većine, ja svoju knjigu pišem sama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.