Vendi: Smrt u diskoteci

Izvor: Dzungla.org, 26.Dec.2011, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi: Smrt u diskoteci

Posle folka koji nam je doneo Mile Kitić i nakon čuvenog proždrmavanja Indire Radić, novi singl predstavila je i Vesna Vukelić Vendi

Posle folka koji nam je doneo Mile Kitić i nakon čuvenog proždrmavanja Indire Radić, novi singl predstavila je i Vesna Vukelić Vendi - problematična pevačica, čiji poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << incident se dogodio na pijaci, kada je gađala jajima jednu prodavačicu.
Vendi je novi 'hit' uradila u saradnji sa izvesnim DJ Zmijom, koji se očigledno potrudio da pesmu maksimalno uradi u elektro fazonu, tako da je prepuna efekata, odnosno popularnog auto tune-a.

(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.