Vendi: Slavko onaniše u peškire!

Izvor: Poznati.info, 12.Apr.2013, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi: Slavko onaniše u peškire!

Vendi otkrila da je pronašla mokre peškire u koje je Slavko onanisao.

Ona je tokom jučerašnjeg dana priznala glumcu da nije imala želudac da rukama pipne njegove peškire koje je prethodno napunio svojom ”tečnošću”.

Vendi je htela da ispadne dobra drugarica i da pomogne svojoj simpatiji Slavku, pa je pokupila sav njegov prljav veš, ali kada je naišla na vlažne peškire, zgrozila se od prizora koji je zatekla:

Vendi:Izvini što >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ti nisam oprala one tvoje peškiriće. Bili su mokri, napunio si ih. Ti nisi primetio gde si ih ostavio?

Slavko: Ma jel me zezaš da sam ih ostavio tamo?

Vendi: Neću da pričam pred svima, ali našla sam ih mokre i sve sam ti pokupila od veša, ali njih stvarno nisam mogla. Sve mogu da ti perem, ali te ne mogu. Mogu da budem fer do neke mere, ali to baš ne mogu. Izvini molim te – objasnila mu je gadljiva Vendi.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.