(VIDEO) Pevačica dugo krila privatan život od očiju javnosti, ali sada je pokazala svoju ćerku!

Izvor: Press, 08.Jan.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Pevačica dugo krila privatan život od očiju javnosti, ali sada je pokazala svoju ćerku!

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi nema dlake na jeziku, ali se do sada trudila da svoju porodicu i privatan život drži dalje od medija.
Ipak, odlučila je da na Badnji dan kamerama emisije "Exkluziv" otvori vrata svog doma, te im pokaže kako izgleda tradiconalna večera u njenom stanu. Otkrila je da u stanu ima i molitvenik, a pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kamerama se pojavila i njena ćerka Nikoleta. 

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) KAKVA RAZLIKA! Gvinet Paltrou bez blama objavila fotku pre i posle šminkanja!
(VIDEO) KAD ONA PEVA, SVE PRŠTI: Ovako izgleda jedna tezga Radmile Manojlović!
Otkriveno ko je novi dečko Kristine Bekvalac!
   
Kako video govori više od reči...

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) OTVORILA VRATA SVOG DOMA: Vendi predstavila ćerku Nikoletu!

Izvor: Kurir, 08.Jan.2015

Pevačica je odlučila je da na Badnji dan otvori vrata svog doma, te gledaocima jedne emisije pokaže kako izgleda tradiconalna večera u njenom stanu..Poznato je da folk pevačica Vesna Vukelić Vendi nema dlake na jeziku, ali se do sada trudila da svoju porodicu i privatan život drži dalje od medija..Pevačica...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.