VB: I Vendi izbačena

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: I Vendi izbačena

Prvi ukućanin koji je napustio kuću je Maja Volk, a za njom je izbačena Vendi.U rijalitiju su ostali Soraja, Žarko, Željko, Aneta, Top i Ava i oni će se u ponedeljak boriti za nagradu od 50.000 evra

U šoku posle izbacivanja: Vesna Vukelić Vendi

Posle razgovora sa Majom Volk koja je sinoć prva napustila kuću Velikog brata, gledaoci su videli “opasnu zonu” u kojoj Aneta, Vendi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Soraja imaju po 12 odsto glasova publike, te će nijanse odlučiti ko će za petnaest minuta ponovo biti izbačen.

 

Gledaoci trenutno uživaju u prizoru Soraje kao “mis mokre majice”. U “opasnoj zoni” sada se nalaze Aneta, Žarko i Željko sa po 12.5 odsto glasova publike.

Vendi, Žarko i Željko su ostali da stoje, a Vendi je napustila kuću “Velikog Brata”!

 

"Ja sam bila u šoku, ali sam kao leopard, uvek sam u pripravnosti. Iskreno, nisam očekivala da izađem. Jako važna stvar je Maja Nikolić, koju sam uspela da preobratim. Kada čovek ima moć u sebi, može sve. Ava se nije zvanično pokajala, jer joj to nije u strategijskom planu. Prećutno smo napravile primirje", bio je prvi komentar Vendi posle izbacivanja.

 

Makedonska voditeljka Snežana pitala je Vendi šta je “moralni degenerik“, a Vendi je rekla da je to bila Maja. Takođe, dodala je da se odlično slaže sa Anetom, jer je Makedonka videla sebe u njoj.

 

"Moj ugao gledanja je očigledno veoma tup, dok neki gledaju pod oštrim. Sada ne vidim moralne degenerike. Top ili Aneta će biti pobednici".
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Soraja izbačena iz kuće Velikog brata

Izvor: Press, 06.Maj.2013

U kući su ostali Top, Žarko, Željko, Aneta i Ava. Po izlasku iz kuće, Soraja je rekla da nije iznenađena što je prvi superfinalista koji je napustio rijaliti.. Tokom večeri će se napraviti još četiri preseka, kada će u svakom od njih, iz kuće biti izbačen onaj ukućanin koji u tom trenutku...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.