SUKOB NE JENJAVA: Ovako su se svađale Vendi i Golubovićeva pre 12 godina

Izvor: Kurir, 23.Dec.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB NE JENJAVA: Ovako su se svađale Vendi i Golubovićeva pre 12 godina

Vesna Vukelić Vendi se pre 12 godina u jednoj emisiji posvađala sa učesnicom Farme 5 Jelenom Golubović, a ovaj sukob još uvek ne jenjava

Vesna Vukelić Vendi koja je i sama bila učesnica rijalitija Farma, pre 12 godina se u jednoj emisiji posvađala sa učesnicom Farme 5 Jelenom Golubović, a ovaj sukob još uvek ne jenjava.

Da se strasti nisu smirile svedoči i situacija iz emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Magazin In", gde se Vendi ponovo sastala sa Golubovićkom, ali ovog puta sa Jeleninom majkom. Od trenutka kada su se Vendi i Jelena posvađale, priča se kako ju je rediteljka "poklopila" te je pevačica ostala bez teksta, a i sama Vendi je to prokomentarisala.

"Ja se toga više ne sećam, jer je to bilo pre 12 godina, ali znam da Jeleni i dan danas čestitaju kako je poklopila Vendi u toj emisiji", izjavila je Jelenina majka, da bi Vendi rekla sledeće:

"Čovek pamti ono što mu odgovara i vidi ono što mu odgovara, a gospođa mora da priča ono što njene uši žele da čuju".

Pogledajte kako je svađa Vendi i Golubovićeve izgledala pre 12 godina:
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SUKOB NE JENJAVA: Ovako su se svađale Vendi i Golubovićeva pre 12 godina

Izvor: Dzungla.org, 23.Dec.2013

Vesna Vukelić Vendi se pre 12 godina u jednoj emisiji posvađala sa učesnicom Farme 5 Jelenom Golubović, a ovaj sukob još uvek ne jenjava OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.