SCANDAL! u novom broju saznaje! Miloš Bojanić napustio snimanje zbog Vendi!

Izvor: Svet, 23.Mar.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje! Miloš Bojanić napustio snimanje zbog Vendi!

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje na snimanju najgledanije emisije kod Lee Kiš na TV Pink došlo je do velikog skandala! Naime, kada je stigao u studio i video Vendi, Miloš Bojanić se okrenuo i napustio emisiju! Takođe je postavio i ultimatum – ili da Vendi izađe ili on! Kako je Vendi prva stigla na snimanje, ona nije hela da napusti studio, pa je Bojanić pokupio svoje stvari i izašao! Samo za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << SCANDAL! on je sasuo najstrašnije uvrede namenjene Vendi, među kojima i:
“Ona je klasična vašarska dro*a”, rekao je Miloš između ostalog za SCANDAL!
Šta je još sve poručio Vendi, a šta je ona njemu u svom stilu odgovorila, čitajte samo u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima!
A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.