Pitanja gledalaca razjarila farmere: Saznali za ogovaranja i spletke, pa nasrtali i urlali jedni na druge

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitanja gledalaca razjarila farmere: Saznali za ogovaranja i spletke, pa nasrtali i urlali jedni na druge

Tamara Đurić je prozvala Vesnu Vukelić Vendi da ona nije svešteno lice da bi čitala Bibliju na farmi.

Stanija je odgovorila na pitanje jedne gledateljke da Kristijana Golubovića ne doživljava kao oženjenog čoveka već kao prijatelja i šoumena i da sve što oni rade na imanju je deo šoua.

Tamari Đurić su skrenuli pažnju da joj je Stanija veći prijatelj od Maje Nikolić i Jelene Krunić, koje je odgovaraju.

Stanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je prozvala Jelenu Golubović da je frustrirana i da je napada zbog toga što se zaljubila u Kristijana.

Stanija je večeras rekla Jeleni Golubović da se glumica oseća ugroženo jer je dosad oko sebe uglavnom imala lepe, glupe devojke u rijalitijima, a da sada se oseća ugroženo jer je naišla na lepu, zgodnu i pametnu devojku.

Krisitjan Golubović ponovo je spominjao ubijanje večeras tokom emisije posvećene pitanjima glealaca.

“Ja znam kako sa njom, ne nasedam na njene provokacije. Za nju postoje dve opcije. Ignor ili dilit. Ili da je ignorišeš ili da je ubiješ”, izjavio je Golubović, a rediteljka se samo nasmejala, prihvativši to kao šalu.

Zadruga nije reagovala na ovu njegovu izjavu.

Pevačica Maja Nikolić je bila neprijatno iznenađena kada je videla prilog u kome Alen Muković i Aleksandar Živanović nju ogovoraju i prozivaju je da se šlihta Kristijanu Goluboviću.

“Vas dvojica ste najveće tračare na imanju!”, rekla je Maja Aci i Alenu.

Aca je odgovorio Maji da se ona šlihta i Tamari Đurić i Kristijanu Goluboviću.

“Kakav ja imam razlog da se šlihtam Tamari i Kristijanu? Šta ja mogu da dobijem od njih?”, upitala je Maju Acu, a potom je i Mića prozvao Nikolićevu.

“Sva prijateljstva Majina na Farmi su interesna sfera”, rekao je Mića.

Alen i Aca su naveli situaciju kada Maja sa Krisitjanom razgovara o pasti za zube.

“Molim vas, ja sma ga samo pitala gde je kupio pastu, jer je jaka i izbeljuje zube. On mi je rekao gde mogu da je uzmem i da košta 1000 dinara. Ako je to šlihtanje, onda mu se šlihtam”, branila se Nišlijka.

Malo je falilo i da Lepi Mića udari Staniju, koja ga je izvervirala jer ga je prozvala da ima hemoroide i da koristi čepiće. On je psovao i žestoko vređao Dobrojevićevu, dok mu se ona samo smeškala i uopšte je nisu doticale njegove reči. On je čak krenuo da napusti kuću ukoliko ona to ne učini, a potom se vratio i nastavio da viče i vređa Dobrojevićevu.

“Klošarako jedna, lažove, sram te bilo”, vikao je Mića.

“Videla sam te sa čepićima”, rekla je Stanija koja je dodala kako joj je Kristijan rekao da je Mića dobio čepiće.

“Lažove jedan! On ti je rekao, klošarko jedna! Sprda se s tobom, budalo!Kobilo jedna! Stanija Dobrojević je najveći lažov na svetu. Pi*aš se u lavabo, smrdiš, imaš gljivice! Gljivice!”, vikao je Mića koji u naletu besa nije prestajao da psuje.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.