Ode Vendi u pozorišne glumice

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2011, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ode Vendi u pozorišne glumice

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi priprema pozorišnu komediju pod radnim nazivom “Vendi u Petkovim mukama” kojom planira da osvoji Srbiju!

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi rešila je da dobro naplati svoju trenutnu popularnost i aktuelnost u poslednjih nekoliko meseci, pa već neko vreme radi na više paralelanih projekata.

Novi singl “Vendeta” smo već imali prilike da čujemo, roman >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << “Trgovci dušama” bi uskoro trebalo da se pojavi na tržištu i po pevačicinim rečima demaskira i razloži sve estradne paravane koji godinama kriju blud i skrnavljenja, a kako sajt Opera-17 saznaje, Vendi će se uskoro predstaviti i kao glumica u pozorišnoj komediji.

- Vendi je shvatila da je konačno došlo njenih pet minuta da pokaže šta sve ume i zna, i želi da ih što pametnije iskoristi. Svi znaju da je ona odigrala ulogu Drage Mašin u filmu Isidore Bjelice koji će najverovatnije sledeće godine biti premijerno prikazan, a sada je rešila da osvoji publiku u jednoj pozorišnoj komediji - kaže izvor blizak pevačici za Operu-17 i dodaje:

- Dosta ljudi je skapiralo njen humor i zanimljivi su im njeni izrazi koje je u većini smislila. Tako je nastala i ideja o predstavi čiji je radni naziv “Vendi u Petkovim mukama”, a sa kojom planira da dodatno nasmeje naciju - završava izvor.

Vendi nije želela da komentariše ove navode. Kaže, to je još uvek velika tajna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.