NJENA TEŽINA JE PREVALILA 190 KILOGRAMA: Udata sam za fitnes instruktora, a predebela sam da radim (FOTO)

Izvor: S media, 17.Mar.2013, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJENA TEŽINA JE PREVALILA 190 KILOGRAMA: "Udata sam za fitnes instruktora, a predebela sam da radim" (FOTO)

Vendi Filips (46) dve decenije živi na brzoj, nezdravoj hrani. Njena težina je prevalila 190 kilograma! Vendi je prestala da radi pre pet godina zbog prekomerne težine, a zdravlje joj je ozbiljno ugroženo.

Ona je udata za fitnes instruktora, ali kaže da nema dovoljno jaku volju da sa njim vežba, jer trpi jake bolove. Njen suprug je u početku bio razočaran, ali kaže da je sada ne forsira zbog zdravlja i nejne preterane osetljivosti kad je u pitanju težina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Vendi ima troje dece. Pre prve trudnoće njen kofenkcijski broj je bio 16, a danas nosi 36.

Jedini način da sada koriguje svoju težinu je operacija želuca, koja košta oko 15.000 funti. Vendi je zbog zdravstvenih problema već potrošila 30.000 funti, a zdravstveno osiguranje je odbilo da finansira pomenutu operaciju, jer su procenili da ona nema volju da promeni svoj način života.

-To stvarno nije fer. Ja više nisam u stanju da samoj sebi pomognem. Bila sam glupa i preterivala sam u hrani. Ali, sada ću umreti, ukoliko ne odem na operaciju, kaže Vendi.

Ona ističe da je vredno radila 20 godina i plaćala porez i sada nije u redu da joj zalupe vrata kada su joj potrebni.

(Dailymail)

Foto: Dailymail/SWNS.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.