Kao da kamere nisu uključene: Ivana i Vendi se opet posvađale, a farmeri napravili haos (video)

Izvor: 011vodič.com, 02.Nov.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao da kamere nisu uključene: Ivana i Vendi se opet posvađale, a farmeri napravili haos (video)

Vesna Vukelić Vendi i Ivana Šašić su se žestoko izvređale u spavaćoj sobi, a na kraju je usledilo potpuno ludilo u kom su učestvovali i ostali farmeri.
Dok Ivana tvrdi da je Vendi bila “glavna zvezda” po stolovima na šabačkom vašaru, pevačica tvrdi kako je Ivana uličarka i seoski džukac.
“Zorica Marković je najveća budaletina, a ti si imbecil za Zoricu Marković”, vikala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je Vesna.
“Gledala sam kad su te moji prijatelji razvaljivali na vašaru. Olajavaš Tamaru i njen šorts, a ti si bila mrtva pijana na stolu u još gorem izdanju”, uzvratila joj je Ivana, a onda je tek nastao haos.
Vendi se branila na originalan način i to pevušeći “av, av, av“, a kad su joj se pridružili i drugi farmeri kojima je svađe bilo preko glave, nastala je prava ludnica.
Pogledajte kako je to izgledalo:


#svet
The post Kao da kamere nisu uključene: Ivana i Vendi se opet posvađale, a farmeri napravili haos (video) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.