Jelena Golubović Biografija

Izvor: Poznati.info, 01.Sep.2013, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović Biografija

Jelena je glumica i rediteljka više pozorišnih komada. Široj javnosti je poznata po javnom sukobu sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi, a u medije je procurela fotografija iz Dalijevog muzeja gde se fotografisla obnaženih grudi.

Gledaj PINK Reality na omiljena.net klikom OVDE

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir Vajs W-Ice Biografija

Izvor: Poznati.info, 01.Sep.2013

Reper Vajs (W-ice), zajedno sa grupom Power Team, ima brojne hitove devedesetih kao što su “Gde si ti”, “Ti si taj” i sl. Usledila je pauza od gotovo 20 godina da bi se u medijima pojavio kao učesnik rijalitija Farma 5...Gledaj PINK Reality na omiljena.net klikom OVDE

Nastavak na Poznati.info...

Jelena Jovanović Biografija

Izvor: Poznati.info, 02.Sep.2013, 02:24

Jelena Jovanović je po zanimanju pevačica i glumica. Proslavila se učešćem u Zvezdama Granda. Glumački talenat je pokazala i u seriji “Savršen dan”, a fotografisala se i za srpsko izdanje magazine “Plejboj”. Poznata je po svojim provokativnim nastupima...Gledaj PINK Reality na omiljena.net...

Nastavak na Poznati.info...

Biografija: Jelena Golubović učesnica Farme 5 (Video)

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2013

Jelena Golubobić je glumica i rediteljka, a javnosti je poznata i po sukobu sa još jednom učesnicom domaćih rijalitija Vesnom Vukelić Vendi.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.