I Holivud Vendi za trku ima!

Izvor: Svet, 21.Sep.2011, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Holivud Vendi za trku ima!

naslov: 
I Holivud Vendi za trku ima!



excerpt: 
Ukoliko se ikada bude snimao film o Vesni Vukelić (a zašto bi?), Paz de la Huerta mogla bi da tumači glavnu ulogu...


izvor: 
Opera 17


tekst clanka: 
Iako je na našim prostorima toliko svoja i specifična, Vesna Vukelić Vendi nije jedinstvena. Pogledajte kako izgleda njena dvojnica iz Holivuda! Glumica Paz de la Huerta rođena je u Njujorku, a pored glume bavi se i pisanjem i dizajniranjem.
E, sad, ukoliko se iko od producenata odluči da snimi film o životu naše starlete, Paz bi definitivno mogla da tumači glavnu ulogu. A budući da Vendi ima glumačkog iskustva (u filmu koji nikada nije ugledao svetlost dana igrala je Dragu Mašin), možda je zapaze u Holivudu, pa posluži bar kao dublerka poznate glumice. Iako su razlike evidentne, sličnost se ne može poreći. Šta vi kažete?



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.