Farma: Vendi ulazi u šou?

Izvor: Mondo, 21.Maj.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Vendi ulazi u šou?

Produkcija rijalitija pustila "probni balon" u vezi sa učešćem Vesne Vukelić-Vendi na Farmi. Moguće je da će ponovo doći na imanje u Lisovićima. Zavisi od gledalaca.

"Da li bi bilo interesantno da Vendi dođe na imanje?!?!", pitanje je koje je produkcija rijalitija Farma postavila na zvaničnoj Facebook stranici šoua u svojevrsnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ispitivanju javnog mnjenja.

U prvim komentarima, velika većina ljubitelja ovog rijalitija je za to da Vendi uđe, neki predlažu da ima i zadatak.

Uz pitanje, ljubiteljima Farme je postavljen i "zadatak": ako fotografija Vendi prikupi 5.000 "lajkova", onda će ona ući u šou.

Nije isključeno da će Vendi, koja je ove sezone učestvovala u drugom rijalitiju - Veliki brat - ponovo biti deo Farme, na kojoj je bila i pre dve godine, kada je tamo bio i Ekrem Jevrić.

Ekrem ne propušta priliku da pomene svog "Vendija" i žali što na Farmi nijedna žena nije kao ona, jer je sa njom mogao da napravi šou. Nema dileme ko bi bio najsrećniji kada bi video "Vendija" na ulaznim vratima!

(MONDO - foto: TV Pink/Farma)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vendi ulazi na farmu !?

Izvor: CrveniTepih.com, 22.Maj.2013, 10:17

Produkcija rijalitija pustila “probni balon” u vezi sa učešćem Vesne Vukelić-Vendi na Farmi. Moguće je da će ponovo doći na imanje u Lisovićima. Zavisi od gledalaca.   “Da li bi bilo interesantno da Vendi dođe na imanje?!?!”, pitanje je koje je produkcija rijalitija Farma postavila...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.