Dara na nastupu poručila: JK, Šašiću, Vendi popu*ite mi!

Izvor: Tracara.com, 09.Maj.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara na nastupu poručila: JK, Šašiću, Vendi popu*ite mi!

Pevačica napravila haos i prozvala neprijatelje (foto: beogradnocu)Sve aktuelnija Dara Bubamara, ponovo je napravila haos i to na svom nastupu u Na vodi kafana, gde je pred mnogobrojnom publikom prozvala svoje protivnike Jelenu Karleušu, Vesnu Vukelić – Vendi, Jelenu Maćić i Željka Šašića. Naime, Dara je proslavila novu sezonu otvaranja kafane Na vodi kafana, a tokom nastupa zapevala je svoj hit Karera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << a u sredini pesme poručila, “Karleuša, Šašić, Vendi i Maćić možete da mi popu*ite”, što je izazvalo smeh kod njenih fanova. Zabavila, ali i nasmejala fanove (foto: beogradnocu)Da li je Dara ovako nešto rekla kako bi se uklopilo u radnju pesme, ili joj je jednostavno proradio adrenalin, nije nam poznato, ali novosadska zvezda je kasnije te večeri u društvu svojih prijatelja, karikirala pevanje Jelene Karleuše, kada je di-džej pustio pevačicinu pesmu Beznadežan slučaj. Kafana ispunjena do poslednjeg mesta (foto: beogradnocu)Dara je zapčela nastup nešto pre ponoći, kada je kafana već bila popunjena, a u njenom nastupu uživali su voditelj Vladimir Stanojević, kao i pevačice Sexy Sandra i Ivana Elektra.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

DARA BUBAMARA PORUČILA KOLEGAMA: Možete da mi po..šite!

Izvor: Kurir, 09.Maj.2015

Dara Bubamara je na nastupu poručila kolegama sa kojima je u ratu da mogu da jok p.e!..Pevačica je uspela da zasmeje masu kada je poručila da mogu da joj p.še Jelena Karleuša, Željko Šašić, Jelena Maćić i Vendi...Folk zvezda imala je nastup u jednoj kafani kojim je najavila veliko letnje otvaranje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.