Bila je udata za Ruperta Merdoka, šuškalo se da je Putinova ljubavnica, a sada šeta mlađanog Mađara

Izvor: Blic, 30.Dec.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je udata za Ruperta Merdoka, šuškalo se da je Putinova ljubavnica, a sada šeta mlađanog Mađara

Bivša supruga Ruperta Merdoka Vendi Deng fotografisana je na plaži sa zgodnim mađarskim manekenom.

Vendi (47) praznike provodi na egzotičnom ostrvu Sent Barts sa Bertoldom Zahoranom. Zgodni Mađar samo je jedan u nizu mladih muškaraca u kojima je ona pronalazila utehu nakon razvoda od Merdoka 2013. godine.

Wendi Deng Murdoch At A Beach In St. Barths - December 29, 2016 https://t.co/ZCuR4xr4Uo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << #WendiDeng pic.twitter.com/kv72icumyn

Vendi i Bertold prvi put su fotografisani zajedno u maju ove godine na rođendanskoj zabavi Naomi Kempbel u Njujorku. Viđeni su zajedno i u novembru na jednoj izložbi u istom gradu.

Ovaj maneken ima 21 godinu, što znači da je od Vendi mlađi 26 godina. Na Instagramu, gde često objavljuje svoje obnažene fotografije, prati ga preko 24 hiljade ljudi.

Pre Zahorana, Deng je u martu ove godine slikana sa 30-godišnjim britanskim violinistom Čarlijem Sijemom, a mediji su je jedno vreme nazivali i ljubavnicom Vladimira Putina.

Rupert Merdok je podneo zahtev za razvod od Vendi posle 14 godina braka, a spekulisalo se da je sumnjao da ga žena vara sa bivšim premijerom Tonijem Blerom, inače kumom njihove ćerke Grejs.

Merdok je u martu po četvrti put stao pred oltar, i to u 85 godini. Oženio je bivšu američku manekenku i glumicu Džeri Hol (59).
Pogledaj vesti o: Twiter,   Nju Jork

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.