Ava ošamarila Željka: Ne mogu da živim bez tebe

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava ošamarila Željka: Ne mogu da živim bez tebe

Željko Stojanović provocirao je Avu Karabatić, prekoračio granicu, a onda, kao što uglavnom biva kad se to desi, dobio šamar.

Željko je prvo rukama dodirivao Avu po stomaku kako bi video da li ima pirsing, da bi je zatim pitao da li je probušila himen kada je bila nevina, navodi portal ''Opera 17''.

  Ava nije mogla da istrpi provokacije Željka

 

Ava je na ovu provokaciju odreagovala tako što mu je lupila šamar. Neki od ukućana su odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prokomentarisali da je to bio fizički kontakt, ali je Vendi dodala da je u ljubavi sve dozvoljeno.

 

Međutim, samo desetak minuta kasnije Ava je kuvala Željku i Topu kafu u kuhinji i uz zagrljaj ispričala svom bivšem dragom da ga i dalje voli.

 

 

''Ne mogu da živim bez tebe. Volim te i ne možeš to da mi braniš'', govorila je Ava.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pogledajte: Ava udarila šamar Željku VIDEO

Izvor: Poznati.info, 06.Maj.2013

Željko je u spavaćoj sobi slagao rime na račun ukućana. U jednom trenutku ušla je Ava za koju je blizanac imao zanimljivo pitanje. Starleta je za njegovu provokaciju imala spreman odgovor...Željko je Avu pitao da li ima pirsing na telu.  A onda ju je, kroz rimu, upitao da li je probušila himen...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.