Ameri o Elini Karleuši

Izvor: Mondo, 07.Maj.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ameri o "Elini Karleuši"

U emisiji voditeljke Vendi Vilijams glavna tema bile Bijonse i JK!

Foto: YouTube

Voditeljka je u svojoj emisiji prikazala tri fotke koje je Karleuša postavila na Twitter, a koje "dokazuju" da je posle Kim Kardašijan i Bijonse odlučila da je kopira.

"Prvo, Srbija je 6.000 milja odavde! Posle Kim, Elina Karleuša je optužila i Bijonse! Ona je zvezda koja traje već 25 godina u Srbiji, ali Elina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sada želi da postane zvezda i kod nas", započela je priču voditeljka.

Prikazala je sve tri sporne fotke, a publika je sa nevericom reagovala na slike na kojima JK zaista nosi nešto "pre" Bijonse.

"Elina, ti nisi izmislila ni visoki konjski rep, ni providne haljine sa aplikacijama, ali ovde je očigledno kriv stilista Bijonse, koji je lopov", rekla je Vilijamsova.

Pogledajte.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.