Izvor: Press, 12.Okt.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADIMIR I BRENDON SU VEĆ BILI ZAJEDNO U RIJALITIJU: Crnogorac mu je tada pretio, a Radonić ga bez straha UĆUTKAO! Ostalim ukućanima su krenule suze od SMEHA! (VIDEO)

Vladimir Tomović i Branislav Radonić Brendon u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga 2" nisu se sukobljavali, a retko ko zna da su već bili zajedno u ovakvom formatu.
Njih dvojica su se nekada žestoko svađali a učestvovali su u "Velikom bratu" 2011. godine. Tada je Tomović u par navrata pretio Brendonu, dok je on bez straha odgovarao Crnogorcu. Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je zanimljivo je da Vladimir izgleda potpuno drugačije nego sada.
 
"Ajde da sada ne pričamo, pusti me", vikao je Vladimir Brendonu, a on ga je presekao odgovorom:
 
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE
"Čim se oseća ugroženo, on počinje da preti, umesto da me sasluša."
 
"Saslušaću te ja bez svedoka, ne kada je 1.000 ljudi oko nas. Nekad u životu ćemo popričati prijateljski", rekao je Tomović, pa mu je Brendon odbrusio:
 
"Jesam li ja tebi rekao da me uopšte ne interesuješ? Ja ti se obraćam jer mi se obraćaš ceo dan. Nebitan si faktor, smaraš. Cvrkućeš po ceo dan, čujem te, ali te ne registrujem. Ova kuća je akustična i kad nećeš ti ga čuješ, a kada odeš on dođe. Nis loš dečko, ali smaraš", rekao je Brendon dok ostali nisu mogli da prestanu da se smeju.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.