Izvor: Blic, 20.Apr.2024, 17:33

(VIDEO) "SA NJEGOVIH DESET MESECI KREĆE BORBA" Braca je heroj koji ne može samostalno da hoda, ali voleo bi da postane fudbaler, izmamili smo mu osmeh kada je stigao na "Marakanu"

Braca je mali a zapravo veliki i hrabri borac koji ima želju da postane fudbaler, baš kao i njegov brat, ipak Braca ne može samostalno da hoda, ali ekipa emisije "Srce za decu" koja se emituje subotom u 17.30 sati samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117, uspela je da ovom hrabrom dečaku izmami osmeh na lice.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "MARIJU SAM UGLEDAO DOK JE PRALA SUDOVE ZA ŠANKOM" Marko Janketić o ženi i ulozi oca u kojoj kaže da se odlično snalazi: "Sve znam oko bebe i da je okupam i da je presvučem..."

Izvor: Blic, 21.Apr.2024, 16:31

Glumac Marko Janketić gost je emisije "Balkanskom ulicom" koja se emituje samo na Blic televiziji u nedelju u 16.30 sati na MTS Iris TV kanalu 117, u kojoj otkriva čak i svoje nestašluke iz detinjsta, ali priča i o svojoj supruzi i ulozi oca, kao i o glumi i tome o čemu je maštao kada je upisivao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.