(VIDEO) ERVIN NA MUKAMA: Plaši se da će ga Stefani odvojiti od Barbare!

Izvor: Kurir, 05.Nov.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ERVIN NA MUKAMA: Plaši se da će ga Stefani odvojiti od Barbare!

Od kada se Banićeva vratila u kuću Velikog brata, Ervin se ozbiljno uspaničio.

Samo što je ušla u kuću, ona je svog bivšeg dečka pitala da li je zaista zaljubljen u Barbaru, na šta joj je pozitivno odgovorio. Stefani se tome slatko nasmejala, dok se Ervin uplašio jer veruje da bi ponovo mogao da završi sa Banićevom, sa kojom je od početka rijalitija u nekoliko navrata imao seks pred kamerama.

Sarajlija se pred Barbraom pravdao kako navodno ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ništa da ima sa Stefani, dok mu je ona rekla da nema potrebe da joj se pravda, već da na miru reši odnos sa svojom bivšom. Da nema mira, potvrdio je i u ispovedaonici, gde se jadao Velikom bratu.

"Ako se onda udalji, meni bi bilo lošije. Ona je meni broj jedan što se tiče svih ukućana. Ne bi trebala to da uradi. Treba da nastavimo da budemo u okej odnosima, a ne da se udaljava jer niko nije vredan toga", rekao je Ervin koji se plaši da bi Barbara sad mogla da se distancira od njega.

On je kasnije priznao Đorđu da mu nije prijatno jer se Stefani vratila u kuću, a Jozefina je rešila da mu pritekne u pomoć. Ova atraktivna Hrvatica mu je rekla da se njoj obrati ako dođe u situaciju da ponovo spava sa Stefani, jer će mu ona tu ideju izbaciti iz glave. Ukućani komentarišu da Ervinu nije lako sa tolikim ženama, kao i da će verovatno dođi u iskušenje da ponovo legne sa nekom od njih.

Pogledajte kako Ervin kuka Velikom bratu zbog svojih ljubavnih problema:

Ervin se pribojava da će se Barbara sada udaljiti od njega! #VelikiBrat

Autor: EPK
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.