VB4: Soraja muvala košarkaša

Izvor: S media, 25.Mar.2011, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB4: Soraja muvala košarkaša

Pored fudbalera, atraktivna Soraja voli i košarkaše. U svakom slučaju sportisti su joj omiljeni frajeri.

U jednom trenutku poveo se razgovor o tome kakve muškarce koja devojka voli na otpadu. Kada je Soraja navela da muškarac ne sme da bude niži od nje, Nirmal je pitao da li je nekada bila sa nekim košarkašem. Ona je potvrdila a Nirmal je prošaputao njegovo ime. Soraja je potvrdila i zaključila da je on iz novina video njihovu zajedničku sliku i da je zato pitao.

VB: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Soraja šamarala profesora!

VB 4:Soraja se tušira! (VIDEO)

Veliki brat: Soraja nožem izbola devojku!

Rekla je da se sa tim košarkašem muvala ali da joj nije bio dečko. Pošto su zaključili da Soraja voli sportiste na red su posle košarkaša došli i fudbaleri! Dragana je pitala da li je fudbaler Smilja (Lola Smiljanić) zaista takav ženskaroš, Soraja to nije htela da komentariše.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.