Izvor: Svet, 01.Apr.2011, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB4: Poslušajte Nemešovu romantičnu baladu

Nikola Nemešević Nemeš, 22 - godišnjak iz Požarevca ušao je u kuću "Velikog brata" kako bi skrenuo pažnju na sebe i napravio muzičku karijeru. Nemeš se bavi operskim pevanjem, nastupa sa bendom "Tregeri", a snimio je i pop baladu "Znam taj smešak". Nemeš trenutno studira Fakultet muzičke umetnosti i voleo bi da se zaposli u operi Narodnog pozorišta. Zajedno sa prijateljem, pevačem Pavlom Žarkovim, Nemeš je u bendu "Tregeri".

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslušajte Nemešovu romantičnu baladu (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 02.Apr.2011, 02:03

Od početka rijalitija Veliki Brat 4, Nikola Nemešević isticao je da želi da započne uspešnu muzičku karijeru, te da se nada kako će mu učešće u šou u tome pomoći. Mladi student koji je svojim stasom zaludeo ukućanke Bojanu i Marijanu,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.