VB4:Oči u oči s bubama i zmijama! (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Apr.2011, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB4:Oči u oči s bubama i zmijama! (VIDEO)

Nakon poslednje igre u "Koloseumu", ukućani "Velikog brata" su zamenili uloge. Opadnici su se vratili u kuću, a takmičari koji su tekuće nedelje uživali u luksuzu su ponovo na otpadu.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nominovani za ovu nedelju su Horvat, Ema, Dragana, Soraja, Džordž i Duško, dok je Nemeš kao kapiten otpadnika pošteđen nominacija.

U drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << taboru kapiten je Nikola koji je za dlaku pobedio Bojanu u igri izdržljivosti. Kapiteni će imati pravo duplog glasa prilikom nominacija.

Sinoćnje igre u "Koloseumu" bile su prilično uzbudljive, naročito treća runda u kojoj su se stanari susreli sa bubašvabama i zmijama.

RRA: Nemamo hitne ni vanredne akcije

VB4:Nemeš priznao da voli Marijanu

VB4: Duško se rasplakao-Soraja ga ošišala! (FOTO)

Takmičari su morali da na 30 sekundi drže glavu u akvarijum sa argentinskim bubašvabama, njihovim mladuncima i sa bezopasnim šarenim zmijicama.

Horvat, Soraja, Nemeš i Dragana iz jedne ekipe, te Slavica, Lester, Marijana i Dražen iz druge ekipe su bili prilično hrabri i svi su sa lakoćom odradili zadatak.

Pošto su otpadnici bili bolji u prve dve runde, oni su na kraju i pobedili sa 6:4 razlike.

Ili si "Nindža" il si...?

Čak i ispod maske nindže, Nemeš je uspeo da prepozna svoju dragu! U okviru jučerašnjeg zadatka, pogađanja reči pomoću izviđačkih simbola, VB je poslao prerušenu Marijanu u kuću da Nemeš pogađa zadatu rečenicu. Ne samo da je pogodio rečenicu, već je uspeo da prepozna voljeno lice koje se krije iza maske!

- Kažem, dođi po smešak taj - pogodio je rečenicu Nemeš i dodao

- Doći ću... večeras - rekao je i iskoristio priliku da joj uputi poljupce.

Znači, gledaoce očekuje nova runda... ispod jorgana ili?

"Obrij me, pa me... ubij"

Duško još ne može da se navikne na svoj novi izgled. Ljut je i dalje na ukućane što su ga oćelavili i time ga, po njegovom mišljenju, unakazili...

- Još da me obriješ, pa da me po*ebeš, i onda mogu da umrem - rekao je Duško vidno nesrećan.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.