VB4: Nemeš posle Marijane spopada Bojanu! (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Mar.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB4: Nemeš posle Marijane spopada Bojanu! (VIDEO)

Posle romanse i seksa sa Marijanom, Nemeš je shvatio da mu ne treba afera sa udatom ženom i sad želi seks sa Bojanom.

Veliki Brat je u kuću uneo još jedan krevet. Ukućani su odmah pomislili da je to najava dolaska nekog novog ukućanina, ali kada su videli da je veliki krevet smanjen, ukapirali su da je reč o nekoj nagradi. Zapravo, kada su se okupili zajedno shvatili su da je poseban krevet nagrada za pobednika Arene i da će Bojana kao pobednik imati privilegiju da spava >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u velikom krevetu sa ukućaninom po izboru. Nemeš se nada i glasno kometariše da bi baš on mogao da završi u Bojaninom krevetu:

- Nadam se da će Bojana da izabere baš mene da bi se lepo opružio pored nje u krevetu – rekao je Nemeš dok je Marijana zgranuto stajala pored njega.

Marijana je u ispovedaonici priznala da je posle jučerašnje krize danas mnogo bolje i da se oseća OK. Ostali ukućani kao za sebe komentarišu da je Veliki Brat možda krevet doneo za Marijanu i Nemeša. Nemeš ne odustaje, kao slučajno opet Bojani dobacuje da bi ona baš bio pravi da bude pored nje u krevetu a ona mu odgovara da bi mogla da izabere „kevu“ Slavicu. Ali ako Nemeš stvarno legne sada i pored Bojane videćemo kako će odreagovati Marijana.

Get the Flash Player to see this player.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki Brat: Ko će spavati na zasebnom krevetu ?

Izvor: CrveniTepih.com, 25.Mar.2011

Veliki Brat je u kuću uneo još jedan krevet. Ukućani su odmah pomislili da je to najava dolaska nekog novog ukućanina, ali kada su videli da je veliki krevet smanjen, shvatili su da je reč o nekoj nagradi. Zapravo, kada su se okupili zajedno shvatili su da je poseban krevet nagrada za pobednika...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.