VB: Vladimir izašao!

Izvor: Dzungla.org, 17.Maj.2011, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Vladimir izašao!

Crnogorac je napustio Kuću danas oko 14.30 časova, piše na sajtu rijalitija.

Vladimir Tomović, koji je za samo nekoliko nedelja u Velikom Bratu uspeo da se posvađa sa skoro svima, oštro iskritikuje Marijanu i Nemeša, svojom voljom je izašao iz šoua.
Najveći problem nisu bile svađe, već činjenica da je Crnogorac odbio novi nedeljni zadatak 'Kokoške'. Ukućani su morali da obuku kostime kokošaka, nose jaja sa sobom i bave se drugim 'ponižavajućim' >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << aktivnostima.
www.youtube.com/watch?v=Ts90O1vmzgU

Ovaj zadatak je većini bio smešan, ali Vladimir je odbio da ga ispuni, i zbog toga zaradio 'packu' od Velikog Brata.
On je rekao ostalima da će napustiti Kuću, da se 'guši' u izolaciji, i da je za njega šou gotov. Pokušali su da ga odgovore Soraja, Nirmal, Lester i Nikola, pa čak i Veliki Brat u ispovedaonici, ali uzalud.
www.youtube.com/watch?v=j0P5FhmYwzQ

Vladimir je, između ostalog, ranije otkrivao ostalima informacije iz spoljnog sveta, skidao 'bubicu', a čini se da im je ostavio i tajne poruke, jer ga je kamera jutros snimila kako piše nešto po majicama u spavaćoj sobi.
Vladimirov izlazak biće prikazan u sredu ujutru, u emisiji 'Pozovi Velikog Brata'.
(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.