VB: Soraja šamarala profesora!

Izvor: S media, 22.Mar.2011, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Soraja šamarala profesora!

Tokom leta za Dubai Vučeljićeva fizički nasrnula na N. M. iz Beograda i polomila mu naočare

Pre nego što je ušla u kuću Velikog brata, Soraja Vučeljić je napravila veliki skandal tokom leta za Dubai (njenu omiljenu lokaciju, kako sama kaže) - ošamarila je profesora Beogradskog univerziteta N. M. (ime poznato redakciji) i tom prilikom mu polomila naočare. A sve zato što je on svoju petogodišnju ćerkicu smestio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na sedište blizu aktuelne učesnice rijalitija.

VB: Milan izgubio glavu za novom stanarkom

VB: Nemaš pozvao udatu Marijanu na seks! (VIDEO)

VB: Tamara i Radašin na tajnom zadatku

O ovom događaju svedoči Rajko Radošević, inače komšija prsate Sare, koji se našao u tom avionu.

- Za Dubai smo poleteli 17. februara. U našoj grupi je bila i Soraja, sa još dve drugarice. Samo su se kikotale i vrištale. Takođe, putnik je bio i jedan profesor Univerziteta u Beogradu sa suprugom i ćerkicom od pet godina - objašnjava Radošević i nastavlja:

- Sleteli smo i na Kipar, pa je posle toga avion bio faktički poluprazan. Profesor je stavio ćerkicu na sedište blizu Soraje. Ona je tada počela da viče, nazvavši devojčicu, ali i njenog oca, najpogrdnijim imenima. Roditelji su pomerili dete na drugo mesto, a onda je ona profesoru rekla da je „primitivac“ i „sirovina“. Isprovociran, uneo joj se u facu, na šta mu je Soraja zalepila šamar, od kog su mu se slomile naočare. Ostali putnici, iziritirani takvim ponašanjem, skočili su na nju. Intervenisali su i stjuardesa i kapetan - ističe gospodin Radošević i navodi da su Vučeljićevu na aerodromu u Dubaiju dočekali policajci, koji su je odveli u pritvor, gde je provela celu noć. Profesor ju je tužio, tako da će posle „Velikog brata“ morati na sud.

(kurir)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.