VB: Izbačena Dragana!

Izvor: Dzungla.org, 18.Apr.2011, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Izbačena Dragana!

Dragana Strahinjić je četvrti takmičar ove sezone Velikog Brata, koja je morala da spakuje svoje stvari i zauvek napusti Bigijeve odaje.
Među troje nominovanih sa najmanje glasova publike, Dragana je imala ubedljivo najviše glasova svojih docimera - duplo više od Eme, koja je imala 13, dok je Nemeš dobio 9 poena za izlazak, čime je ostao na sigurnom.
Inače, Nemeš je bio veoma iznenađen time što se našao među >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << troje nominovanih, ali je znao da je bezbedan, budući da svi ukućani od samog početka žele da 'vide leđa' Dragani.
Nominovani su glasali zajedno i jedni pred drugima delili bodove, tako je Dragana 2 poena dala Emi i jedan Nemešu, Ema je dala 2 glasa Nemešu i jedan Dragani, dok je Nemeš 'vratio' Emi 2 poena, uz komentar da je ona jedina osoba koja ga izbacuje iz takta u kući.
(Izvor: Svet)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.