Izvor: iYupi.com, 28.Mar.2011, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: DRAGANA ZAVUKLA RUKU SORAJI U GAĆE! VIDEO!

Takmičari u rijaliti programu "Veliki brat" su u subotu proveli veoma interesantno. Dok su se Soraja i Duško opet posvađali, Dragana je Soraju častila masažom.  Lester i Nikola su otkrili ko odukućanki im se sviđa, a Marijana je ubeđena da Nemeš ima tajni zadatak.Za to vreme Radiša je konstatovao da je Džordž lud, jer mu je sakrio... (Ovo je samo deo vesti, posetite iYupi.com za sve vesti, video klipove i mnogo više.)

Nastavak na iYupi.com...






Povezane vesti

Seksi masaža u Velikom bratu: Dragana zavlačila Soraji ruke u gaće!

Izvor: Scandal.rs, 28.Mar.2011

Takmičari u rijaliti programu 'Veliki brat' su subotu proveli veoma interesantno. Napetost između Duška i Soraje je opet porasla. Posvađali su se oko pranja sudova. Dušku je normalno da taj posao radi Sara, ali ona ga je odbila. Oko toga je nastala i svađa, ali je Duško 'podvio rep' i uradio posao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.