Ujak Kejt Midlton u rijalitiju progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 15:19

Ujak Kejt Midlton u rijalitiju progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Ujak princeze od Velsa, Geri Goldsmit, koji trenutno učestvuje u britanskoj verziji rijaliti programa "VIP Veliki brat", izjavio je da ona, nakon abdominalne operacije u januaru, prima "najbolju negu na svetu".

Goldsmit je istakao da ga je u to uverila njegova sestra Kerol Midlton, majka princeze od Velsa, piše Skaj njuz.

On je dodao da smatra da nije po bontonu da komentariše zdravlje princeze, pošto ona ne želi da razgovara o tom pitanju, ali da će, ako bude bilo zvaničnog saopštenja o bolesti, on izneti svoje mišljenje.

Učesnik "Velikog brata" potvrdio je da će se princeza Kejt vratiti zvaničnim dužnostima, što je Bakingemska palata najavila da će se dogoditi posle Uskrsa.

Podsetimo, buduća kraljica primljena je 16. januara u Londonsku kliniku, privatnu bolnicu u kojoj se kralj Čarls III lečio zbog uvećane prostate, na planiranu operaciju abdomena. Princeza od Velsa nije viđena u javnosti od kraja decembra, kada je snimljena u božićnoj šetnji sa ostalim članovima kraljevske porodice, u Sandringemu, u Norfoku.

Ministarstvo odbrane Velike Britanije u sredu je ispravilo grešku, nakon što je prethodno navelo princezu od Velsa kao jednu od pristutnih na "Pozdravu bojama", svečanosti koju izvode pukovi britanske vojske i vojske Komonvelta, zakazanu za 8. jun.

Aktivistička grupa "Ženska pomoć" kritikovala je odluku da se Goldsmit priključi rijaliti programu, budući da je 2017. kažnjen 12-mesečnim društvenim radom, nakon što je priznao da je napao svoju suprugu u alkoholisanom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRINCEZA SE USKORO VRAĆA ZVANIČNIM DUŽNOSTIMA: Prima najbolju terapiju na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024

Bakingemska palata najavila da će se princeza vratit posle Uskrsa...Ujak princeze od Velsa Kejt Midlton, Geri Goldsmit, koji trenutno učestvuje u britanskoj verziji rijaliti programa "Veliki brat-poznati", izjavio je da ona, nakon abdominalne operacije u januaru, prima "najbolju negu na svetu"...Goldsmit...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.