Ugovori za kuću Velikog brata na proveri

Izvor: Studio B, 12.Feb.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugovori za kuću Velikog brata na proveri

Gradski javni pravobranilac Katarina Žeželj potvrdila je da Gradsko pravobranilaštvo proverava ugovore koje SRC „Pionirski grad" u poslednjih deset godina potpisivalo sa drugim pravnim licima.

- Vršimo analizu ugovora koje je potpisivalo bivše rukovodstvo SRC „Pionirski grad" sa drihim pravnim licima a koja se odnose na iznajmljivanje, zajedničko ulaganje ili na druge pravne poslove. Posebno proveravamo pravni posao koji se tiče ugovora sa producentskom kućom „Emotion" >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i to ne samo trenutno važećeg ugovora već posao od početka s obzirom da je bilo više ugovora, kaže Katarina Žeželj.

- Već sada mogu da kažem da je u prošlosti Gradsko javno pravobranilaštvo ukazivalo da je prema stanju u dokumentaciji kojom smo mi raspolagali postojala osnovana sumnja da je reč o aktivnostima kojima su se kršili propisi iz oblasti državne, odnosno javne svojine. O svojim nalazima obavestićemo Privremeni organ grada Beograda po čijem nalogu ovaj posao i radimo, navodi se u izjavi Katarine Žeželj.

 

 
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Gradsko pravobranilašštvo provera sve ugovore "Pionirskog grada"

Izvor: Blic, 12.Feb.2014

Gradsko pravobranilaštvo proverava ugovore koje je SRC "Pionirski grad" i poslednjih 10 godina potpisao sa drugim pravnim licima, izjavila je danas gradski javni pravobranilac Katarina Žeželj...- Vršimo analizu ugovora koje je potpisivalo bivše rukovodstvo SRC 'Pionirski grad' sa drugim pravnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.