UGOJIO SE TOLIKO DA VIŠE NE LIČI NA SEBE: Evo gde je danas i kako izgleda Burek iz Velikog brata, bio zaljubljen u voditeljku, a onda se ona odselila i otišla u Ameriku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 19:58

UGOJIO SE TOLIKO DA VIŠE NE LIČI NA SEBE: Evo gde je danas i kako izgleda Burek iz "Velikog brata", bio zaljubljen u voditeljku, a onda se ona odselila i otišla u Ameriku

Promena je ogromna!

Učesnik druge sezone "Velikog brata", Živan Janićijević, poznatiji pod nadimkom Burek, nekada je bio jedan od najintrigantnijih učesnika ovog rijaliti šou programa, a onda se potpuno povukao iz javnog sveta.

Burek je svojim ponašanjem šokirao i nervirao ostale cimere u "Velikom bratu".

On se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rijalitiju nesrećno zaljubio u Jelenu Žeželj, koja je nakon učešća u "Velikom bratu" nastavila karijeru kao voditeljka.

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)

Ipak, nakon nekoliko godina ona se odselila u Ameriku gde se i udala i ima dvoje dece.

O Burekovom životu se ne zna mnogo, sem da se, po fotografijama koje kruže mrežama, mnogo promenio.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.