UGOJILA SE 10 KILOGRAMA ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI: Gde je DANAS učesnica Velikog brata kojoj je Ivan Ljuba slomio srce? Nećete je PREPOZNATI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 20:01

UGOJILA SE 10 KILOGRAMA ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI: Gde je DANAS učesnica "Velikog brata" kojoj je Ivan Ljuba slomio srce? Nećete je PREPOZNATI! (FOTO)

Razlika je očigledna

Prvi rijaliti šou na našim prostorima, "Veliki brat", emitovao se pre čak 10 godina. Svima nam je ostala u sećanju simpatična Dragana Vranješ iz Prijedora, koja se upravo ovde takmičila i ostavila veliki utisak.

Dragana pred kamerama nije krila se zaljubila u Ivana Ljubu, koji je iz ovog serijala izašao kao pobednik, a potom u Savu Radovića koji se kasnije oženio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voditeljkom Irinom Vukotić, od koje se razveo i sa kojom ima ćerku Iskru.

Dragana je svoju tugu zbog neuzvraćenih ljubavi gušila hranom, pa je zbog toga rijaliti napustila sa 10 kilograma viška.

Međutim, danas izgleda potpuno drugačije, a njeno zanimanje će vas dodatno iznenaditi.

Sada, bivša učesnica nosi prezime Radosavljević i potpuno se distancirala od očiju javnosti.

Mnogo toga se promenilo u njenom životu, a kako se odlučila za mirniji život, potpuno se posvetila osnivanju porodice.

Udala se 2010. godine, a ubrzo je i postala majka troje dece. Može se primetiti da je "Veliki brat" za nju samo davna prošlost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.