UDALA SE ZA DRUGA POGINULE PRIJATELJICE: Evo šta se desilo sa go-go igračicom iz Velikog brata (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDALA SE ZA DRUGA POGINULE PRIJATELJICE: Evo šta se desilo sa go-go igračicom iz "Velikog brata" (VIDEO)

Suzana Radić Pavlović bila je učesnica u rijaliti šou prgramu "Veliki brat", a ostala je prepoznatljiva po kosi ispletenoj u kikice.

Svi su je upamtili kao go-go igračicu što ona nijednog trenutka nije krila, naprotiv, time se ponosila. Ona danas izgleda potpuno drugačije.

Po izlasku iz rijalitija "Veliki brat" Suzana se družila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Stevanom Zečevićem, Zoricom Lazić i Elmirom Kuduzovićem sa kojim je čak kratko bila i u vezi. Međutim posle užasne tragedije koja se dogoodila i kada su ovi učesnici poginuli u saobraćajnoj nesreći Suzana se potpuno povukla iz javnosti.

Dugo je tugovala, a najveću utehu u tim trenucima pružio joj je Zoričin drug. Posle izvesnog vremena, Suzana je sa njim uplovila u ljubavnu romasnu, a 2010 godine rodil je i dečaka.

Potpuno se povukla iz javnosti i posvetila porodičnom zivotu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.