Srbin u finalu francuskog „Velikog Brata“

Izvor: Dzungla.org, 16.Okt.2011, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin u finalu francuskog „Velikog Brata“

Željku (23), koji je u kuću ušao sa bratom blizancem Žarkom, za dlaku izmakla pobeda u petoj sezoni francuskog rijalitija „Sikret stori“, tamošnje verzije „Velikog Brata

MALO je falilo da u subotu uveče jedan Srbin postane pobednik pete sezone francuskog rijalitija „Sikret stori“, tamošnje verzije „Velikog Brata“. Reč je o Željku (23) koji je u kuću ušao zajedno sa svojim bratom blizancem Žarkom, i kome je za dlaku izmakla pobeda, uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << tome što su ga ostali stanari čak osam puta nominovali za ispadanje. Za prsa ga je pobedila Francuskinja Mari Garet.

Grupa naših sunarodnika koji žive i rade u Francuskoj poslala je u nedelju mejl našoj redakciji, ističući da je naočiti Željko u ovom 99-dnevnom rijalitiju, čije je finale direktno prenosio Prvi program nacionalne televizije, na najlepši način pokazao da jedan Srbin može u Francuskoj da stigne do vrha i predstavi naš narod u najlepšem svetlu.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Srbin u finalu francuskog “Velikog Brata”

Izvor: CrveniTepih.com, 17.Okt.2011, 01:39

Malo je falilo da u subotu uveče jedan Srbin postane pobednik pete sezone francuskog rijalitija „Sikret stori“, tamošnje verzije „Velikog Brata“. Reč je o Željku (23) koji je u kuću ušao zajedno sa svojim bratom blizancem Žarkom, i kome je za dlaku izmakla pobeda, uprkos tome što su ga...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.