Seksi Sandra traži seks na netu!

Izvor: Dzungla.org, 02.Nov.2011, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Sandra traži seks na netu!

Seksi Sandra na jednom sajtu otvorila profil gde s devojkama i parovima ugovara erotska druženja

Što ja volim taj seks...
Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, traži grupni i lezbo seks preko interneta. Ona je nedavno otvorila nalog na erotskom sajtu na kojem članovi između sebe mogu da organizuju intimna druženja i da ugovaraju sastanke. Umorna od raznih lovatora i lažnih biznismena, Sandra je rešila da se malo povalja po krevetu sa običnim ljudima. Muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << imaju minimalne šanse kao samci, ali ako svoju devojku ili ženu uvedu u priču, lako mogu da s bivšom učesnicom „Velikog brata“ završe goli ispreplitanih nogu.
Ipak, morali smo sa Sandrom da proverimo da nije kojim slučajem neko umesto nje samo postavio sličice pa tako zamajava napaljene osobe nudeći im seks... U prvi mah negirala je da je taj profil njen, ali kad smo rekli da ima načina da se to i proveri, pristala je da priča.
- Mogu vam reći da je navala ogromna. Prvoga dana su mi inboks blokirali ponudama za seks. Najviše se javljaju stariji parovi, a mlađi muškarci mi nude kule i gradove za samo jednu noć sa mnom. Ima i onih koji ne veruju da sam to ja. Al’ dobro... Nedavno sam upoznala mlađu devojku i njenog dečka i priznaću vam da je to bilo zaista ludo druženje - kazala je Sandra, potvrdivši da će nastaviti seks-avanture preko ovog sajta.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.