Sećate li se Nemeša iz Velikog Brata? Promenio je lični opis, ali i ime

Izvor: B92, 11.Jun.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se Nemeša iz Velikog Brata? Promenio je lični opis, ali i ime

Da li zbog navalentnih obožavateljki ili je jednostavno rešio da okrene novi list, tek Nikolu Nemeševića Nemeša više na društvenim mrežama nećete naći. Pokušajte s drugim imenom.

Nemeša znate kao zavodnika iz Velikog brata koji je uplovio u strastvenu vezu sa udatom Hrvaticom Marijanom Čvrljak. Ona se razvela, voleli su se još neko vreme, a onda je veza pukla.

Marijanu su paparaci lovili sa drugim (mlađim) momcimai poredili ih sa Nemešom, a on je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbacio pesmu koju su mnogi shvatili kao definitivno opraštanje sa bivšom.

Nemeš sad ima 27 godina i izgleda dosta drugačije u odnosu na ono kako ga publika pamti.

Nemeš je postao Boban iz nepoznatih razloga. U duhu pesme "Bobane, Bobane, druge ti kao ja neće biti odane", može da mu zapeva Marijana.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nemes promenio i licni opis i ime

Izvor: medio.rs, 11.Jun.2016

Da li zbog navalentnih obožavateljki ili je jednostavno rešio da okrene novi list, tek Nikolu Nemeševića Nemeša više na društvenim mrežama nećete naći. Pokušajte s drugim imenom...Nemeša znate kao zavodnika iz Velikog brata koji je uplovio u strastvenu vezu sa udatom Hrvaticom Marijanom Čvrljak....

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.