Sećate li se ĐANKARLA? Popularnost stečenu u Velikom bratu je iskoristio da napravi izložbu, a DANAS se bavi potpuno drugačijim poslom...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 08:03

Sećate li se ĐANKARLA? Popularnost stečenu u Velikom bratu je iskoristio da napravi izložbu, a DANAS se bavi potpuno drugačijim poslom...

"Dve godine je trajala bračna komunikacija, preko telefona, ali kako se kaže: daleko od očiju, daleko od srca..."

Đankarlo Kanduti bio je jedan od najintrigantnijih učesnika prvog "Velikog brata".

Život ovog slikara je, dok je boravio u rijalitiju, za sve bio misterija, sve dok nije rešio da otkrije sve svoje tajne - probleme sa policijom, bivšom ženom, ali i one finansijske koji su ga dotukli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i naterali da uđe u rijaliti.

Iako mu je "Veliki brat" doneo popularnost, on je tu slavu iskoristio da napravi jednu izložbu u Beogradu, a onda je nestao bez traga i glasa.

-  Dve godine je trajala bračna komunikacija, preko telefona, ali kako se kaže: daleko od očiju, daleko od srca, ja sam kao pravi džentlmen, na njen zahtev, prihvatio da se rastanemo. Tada mi se život preokrenuo 100 odsto. Ostavio sam stan u kome smo živeli i bukvalno ostao bez svega. Počeo sam da se bavim poslovima vezanim za ugostiteljstvo - ispričao je Đankarlo Kanduti pre deset godina.

Stanovnici Dorćola imaju prilike da ga sretnu, jer radi u jednom kafiću. Nastavio je da živi svoj život kao i pre rijalitija, dok je bio anoniman.

Stil oblačenja i frizuru nije menjao te možemo da zaključimo da je u njegovom životu istinski sve ostalo isto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.