Saša Kovačević priprema nove pesme i veliki koncert u Beogradskoj Areni!

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević priprema nove pesme i veliki koncert u Beogradskoj Areni!

Pop pevač Saša Kovačević održaće krajem godine koncert u Beogradskoj Areni, a na njemu ćemo imati prilike da čujemo i nove pesme koje njegov brat i on pripremaju.

Nakon uspešnih koncerata u Makedoniji i Zrenjaninu, na manifestaciji "Dani Piva", slobodno se može reći da je, u profesionalnom smislu, ovo godina Saše Kovačevića. Mladi pevač izaziva ovacije i vrisak publike na svakom svom nastupu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a njegove pesme "Zamalo tvoj" i "Temperatura" postale su veliki hitovi, sa višemilionskim pregledima na Jutjubu. Logičan sled događaja za ovog vrhunskog umetnika je koncert u najvećoj areni na Balkanu:"Krajem godine, ako Bog da, koncert u Areni, to je nešto što smo već najavili, a u međuvremenu pripremamo nove pesme. Imamo već 3, 4 gotove koje su u stilu mojih starijih pesama, pa sad brat i ja želimo da snimimo još 2, 3 koje su u stilu pesama koje smo izbacili skoro. Sve u svemu, do Arene će biti još par pesama" rekao je Saša za Exkluziv.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.