SEKSI SANDRA ZAGLAVLJENA U SMETOVIMA!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2012, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI SANDRA ZAGLAVLJENA U SMETOVIMA!

Sandra Valterović alijas Seksi Sandra ostala je zaglavljena u snežnim smetovima. Ona se s prijateljicom kolima uputila u Vranje, gde je u jednom klubu imala zakazanu tezgu. Svratile su do Niša da se vide s drugaricom. Bilo je već veče kad su ...

Pošla po kijametu.

Sandra Valterović alijas Seksi Sandra ostala je zaglavljena u snežnim smetovima. Ona se s prijateljicom kolima uputila u Vranje, gde je u jednom klubu imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zakazanu tezgu. Svratile su do Niša da se vide s drugaricom. Bilo je već veče kad su nastavile put, a sneg je vejao. Jedno pogrešno skretanje i - upale su u neraščišćenu uličicu na periferiji. Nagazila je gas malo više i auto je skliznuo u dubok sneg. A u blizini nigde žive duše.

- Došlo mi je da plačem, od muke i od hladnoće. Ruke su nam promrzle od guranja. Posle nekih petnaest minuta, mokre od snega, obe smo sele u kola da se bar malo ugrejemo. Taman kad smo rešile da se peške vratimo do najbliže kuće, koja je bila na pola kilometra iza nas, naišla je „niva“. Vozač nas je izvukao i krenuli smo nazad za njim u Niš, pa na glavni put i tako stigle do Vranja - opisala nam je Sandra svoje putešestvije.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Seksi Sandra zaglavljena u snegu: Došlo mi je da plačem

Izvor: S media, 12.Feb.2012

Sandra Valterović alijas Seksi Sandra ostala je zaglavljena u snežnim smetovima. Ona se s prijateljicom kolima uputila u Vranje, gde je u jednom klubu imala zakazan nastup. Svratile su do Niša da se vide s drugaricom. Bilo je već veče kad su nastavile put, a sneg je vejao..

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.