Izvor: Luftika.rs, 08.Jul.2023, 18:05

Reper u „Velikom bratu“ smuvao lepu pevačicu, a onda zaveo ćerku našeg legendarnog glumca

Reper Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, privukao je pažnju javnosti pre 15 godina, kada je učestvovao u Velikom bratu i tamo kratko bio u vezi sa pevačicom Kajom Ostojić.
Član čuvenog benda „Bad copy“, nedavno je sa kolegom Ajs Nigrutinom nastupao na jednom festivalu, a mnogi su se iznenadili promenom.
Podsetimo, Skaj iza sebe ima dva braka. Prvi put se oženio za ćerku glumca Aleksandra Berčeka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ali je ovaj brak trajao svega nekoliko meseci.
Iako nikada nisu želeli da govore o ovome, spekulisalo se da je glumac bio protiv ovog braka, a u prilog tome ide i to što se nije pojavio na ćerkinom venčanju.
U drugom braku sa glumicom Anđelom Stamenković dobio je ćerku Strelu, piše portal Mondo.
Već duže vreme Skaj uživa u vezi sa Nastasijom Bodirogom, a ona povremeno podeli neku zajedničku fotografiju.








View this post on Instagram


















A post shared by Nastasija Bodiroga (@nastasijabodiroga)


Reper Paf Dedi se samo šalio i ne mora da plaća Stingu 5.000 $ do kraja života

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.