Rada i Stefani se kapiraju: Kužiš li Rado? Kružim, kružim ja sve! (video)

Izvor: Svet, 15.Sep.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada i Stefani se kapiraju: Kužiš li Rado? Kružim, kružim ja sve! (video)

U tajnim prostorijama “Velikog brata”, gde se nedavno Stefani pridružila Vasićima, odigrao se jedan zanimljiv razgovor.
Stefani je objašnjavala kako su neki ukućani već pokazali da vole samo sebe i da su u šou ušli isključivo zbog pobede. Na kraju svog izlaganja Splićanka je upitala Radu da li kuži, odnosno razume li šta priča, a mama Vasić joj je odgovorila: “Kružim ja sve…”

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Inače, Vasići su saopštili Sefani da će joj dovesti Ervina, nakon čega je ona bukvalno podivljala od sreće. Rada je potom dobacila: “Samo nemojte da se pr*a s tobom ovde”.

Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(VIDEO) VALJDA ĆE SE SPORAZUMETI: Stefani: Kužiš? Rada: Kružim ja sve to!

Izvor: Kurir, 15.Sep.2015

U skrivenom delu kuće Velikog brata odigrao se zanimljiv razgovor između dve ukućanje, koji je na kraju ispao smešan..Stefani Banić se nakon lažnog izbacivanja pridružila porodici Vasić u tajnim prostorijama, gde sa Radom često priča o drugim učenicima "Velikog brata". Tako dok su njih dve...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.