Rada carica: Pogledajte kako savetuje Miku i Gibu da “pohvataju” Mirjanu!

Izvor: Svet, 12.Okt.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada carica: Pogledajte kako savetuje Miku i Gibu da “pohvataju” Mirjanu!

Rada i Rade Vasić nastavljaju da zabavljaju većinu gledalaca “Velikog brata”!
Rada je otkrila da savetuje sinove Miku i Gibu kako da “slobodno uvate” Mirjanu u krevetu. Za one koji ne prate ovaj rijaliti dovoljno je reći da je Mirjana ovonedeljna kraljica u “Velikom bratu”, a da su Mika i Giba milionima svetlosnih godina daleko od bilo kakvog interesovanja za ženski pol.
Veliki brat” je Radu i Radeta Vasića pitao šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << misle kako bi Mika i Giba proveli noć s kraljicom Mirjanom u njenim tajnim odajama, gde je prethodnu noć proveo Ervin.
“Isto bi proveli kao što su i pre proveli. Oni je cenu, poštuju i vole”, rekli su Vasići.

Ali Rada je sinovima zamerila njihovo “poštenje”.
“Čak sam im i ja, kao majka, rekla “Pa spavate s njom, dvojice ste, jedan od tud, jedan od ovud, uvatite to slobodno”, prepričala je Rada.
“Ako poštujete baš sve devojke ovde, onda je**ga”, zaključila je razočarana Rada.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rada carica: Pogledajte kako savetuje Miku i Gibu da “pohvataju” Mirjanu!

Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2015

Rada i Rade Vasić nastavljaju da zabavljaju većinu gledalaca “Velikog brata”!..Rada je otkrila da savetuje sinove Miku i Gibu kako da “slobodno uvate” Mirjanu u krevetu. Za one koji ne prate ovaj rijaliti dovoljno je reći da je Mirjana ovonedeljna kraljica u “Velikom bratu”, a da su Mika...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.