Izvor: Blic, 21.Dec.2023, 21:41

RADA VASIĆ BEZ KOSE "Ovo je moje novo izdanje", učesnica rijalitija o teškoj bolesti: "Moram da izdržim, NEMAM PARA, lekovi koštaju mnogo"

Takmičarka "Velikog brata" i "Zadruge" Rada Vasić, koja je u rijalitijima neretko učestvovala sa članovima svoje porodice, pokazala je na društvenim mrežama novo izdanje, dok je nedavno otvoreno pričala o borbi sa teškom bolešću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rada Vasić BEZ KOSE - Rijaliti učesnicu slomila opaka BOLEST: "Moram da izdržim, NEMAM PARA, lekovi koštaju mnogo"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023

Bivšu rijaliti učesnicu zaedsila je teška bolest, uprkos tome ona je i dalje vedrog duha i puna optimizma...Takmičarka "Velikog brata" i "Zadruge" Rada Vasić, koja je u rijalitijima neretko učestvovala sa članovima svoje porodice, pokazala je na društvenim mrežama novo izdanje, dok je nedavno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.