Proslavio ih je Veliki brat, a onda su se POTPUNO POVUKLE: Evo ŠTA DANAS RADE POZNATE BLIZNAKINJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 08:09

Proslavio ih je Veliki brat, a onda su se POTPUNO POVUKLE: Evo ŠTA DANAS RADE POZNATE BLIZNAKINJE

Više nisu deo javne scene.

Kristina i Violeta Raleva podigle su ogromnu prašinu u trećoj sezoni Velikog brata, koja se prikazivala 2009. godine. Ovo je, pre svega bio prvi put da Makedonija ima svoje "predstavnike" u srpskoj verziji ovog šoua, a Kiki i Viki toliko su bile simpatične da se nije znalo da li ih više voli publika ili cimeri.

Devojke su se brzo snašle, pa i zavele najatraktivnije momke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz kuće. Pojavljivanje u ovom formatu otvorilo im je mnoga poslovna vrata, ali one su se po izlasku "u realnost" ipak povukle iz javnog sveta u potpunosti.

Danas, kako se navodi, sve se znatno promenilo u njihovim životima. Obe kriju čime se bave, ali ljubav ne mogu da sakriju. Violeta, koja se u rijaliti kući zadržala 42 dana, se tako pohvalila jednom prilikom na Fejsbuku kad je pala veridba.

Kristina, koja je u kući VB ostala čak 91 dan, udata je i sada se preziva Trajkovska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.