Produkcija ne toleriše ovakvo ponašanje - Anita napustila program na Pinku: Ako imaš pare plaćaj kazne

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 17:09

Produkcija ne toleriše ovakvo ponašanje - Anita napustila program na Pinku: "Ako imaš pare plaćaj kazne"

Prošle sezone je izašla sa 0, sada joj se slično smeši.

Anita Stanojlović je sve nesrećnija u vezi sa Anđelom Rankovićem. on jeste lep, ali očigledno ne ispunjava sve ono što treba maldoj devojci u punoj snazi kakav je Anita.

Ona se sada požalila Lepom Mići kroz kakav pakao prolazi. Mića je dežurni Kupidon njihove veze i on jedino veruje da će njihova veza da uspe.

Anita se oseća izdanom jer je otišao da se takmiči i da učestvuje u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izazovu koji je izašao iz glave Velikog brata.  Aniti se nije učeestvovalo jer je imala bolove u stomaku te je mislial da će se Anđelo odreći svoje sportske aktivnosti kako bi je grlio i "ljubio da prođe".

 - Obuj čizme i boli te k... Pet minuta i to je to - rekao je Mića svoju stoičku mudrost.

- On je napravio taj problem - branila se Anita.

- Niste vi par. Svako treba za sebe - rekao je Mića.

Potom je poznati pevač upozorio Anitu da će je možda Veliki šef kazniti jer ne želi da učestvuje u igri.

- Ako imaš više para, ti plaćaj kazne - upozorio je Mićo. 

Podsetimo, Anđelo Ranković je ušao u Elitu neposredno nakon razvoda Anite sa Matorom i skandala raskrinkavanja kada se saznalo da se Stanojlovićeva dopisivala sa bučicom Mateom Car iz Hrvatske. Stanojlovićeva je mislila da je konačno našla momka koji će da je poštuje i je voli, baš onako jako. Ipak, to se nije desilo.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.